Auto škola Dule

O nama

AUTO ŠKOLA DULE

Auto škola Dule je osnovana je u junu 2018. godine. Sam pristup celokupnom procesu osposobljavanja je nešto što nas razlikuje od drugih auto škola, zbog toga smo i zadobili veliko poverenje naših kandidata, i tople preporuke. Preko 80% kandidata je upisano na preporuku.

NAPREDAK

Na početku rada naše auto škole naš tim je brojao 2 radnika i dva putnička vozila. Kasnije, zbog povećanja obima poslovanja, konstantno smo radili na proširenju.

Tako da sada naš tim broji 10 radnika a naš vozni park trenutno čine 6 putničnih vozila, 4 motocikla, , jedno teretno i 2 priključna vazila.

Sada vršimo osposobljavanje kandidata za 8 kategorija i to: AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE,

Takođe sada imamo predstavništvo na dve lokacije, u Kruševcu i u Varvarinu.

POVERENJE

Naša auto škola je za veoma kratak vremenski period zadobila veliko poverenje kandidata, te je to naš najveći uspeh koji smo stekli profesionalnim zalaganjem i trudom.

Trudimo se da obezbedimo maksimalno dobre uslove za  napredak kandidata.

Zadovoljan i naučen đak je najbolja reklama koju možemo imati.  Jedino kvalitetan rad ostvaruje uspeh.

Naši instruktori i predavači poseduju odgovarajuće licence i kontinuirano se usavršavaju.

Veliki broj kandidata koji dolaze po preporuci u našu auto skolu kao i dobra prolaznost na ispitima daju nam motivaciju da i dalje usavršavamo naš rad da budemo bolji za sledeće generacije.

Anketa Auto škole Dule

Cilj auto škole jeste zadovoljan kandidat. Stoga su nam vaša mišljenja, pohvale i sugestije značajne radi pospešivanja poslovanja škole. Pozivamo Vas da izdvojite par minuta i popunite anketu, koja je anonimna i potrebno je oceniti samo realno vaše mišljenje.

Želiš li i ti da nam pružiš priliku?

Naša škola će Vam pružiti sve mogućnosti i komfor da vozite i učite vožnju u bezbednim i kvalitetnim automobilima, uz konstantnu pažnju i savete naših instruktora.

Imate mogućnost izbora instruktora, vozila i termina obuke.

Želimo Vam da u našoj auto školi, lako i jednostavno postanete dobar i bezbedan vozač!

INDIVIDUALNI PRISTUP prema našim polaznicima čini nas posebnim. Naši instruktori imaju iskustvo vezano za obuku vozača, a istovremeno su i odlični poznavaoci psihologije mladih vozača. Tokom obuke oni se paralelno bave i komunikacijom sa polaznikom u cilju otklanjanja blokada i strahova koje polaznici imaju, a koje ih tokom obuke, a kasnije tokom polaganja ispita, često onemogućavaju da daju svoj maksimum.

Odabrani tim naše škole, omogućiće ostvarivanje vaših ciljeva, uz saradnju sa izuzetno profesionalnim i stručnim licima iz oblasti saobraćaja

Rad sa kandidatima nas uči da je strpljenje temelj kvalitetnog rada tokom vozačke obuke.

Na prvom razgovoru u auto školi, prilikom upisa, polaznik će biti detaljno informisan o svim dokumentima koje treba da pribavi, postupku vozačke obuke i polaganju vozačkog ispita.

Naša najbolja reklama je preporuka zadovoljnih polaznika koji su sada dobri vozači. Da bi vaš utisak o Auto školi Dule bio takav, potražite nas na našim dobro poznatim lokacijama i uverite se sami .

 

Zašto baš auto škola Dule? 

Mi se trudimo da svaki kandidat položi vozački ispit iz prvog puta. Ukoliko sa pažnjom prati obuku i prebrodi tremu na ispitu. Instruktori će svakog polaznika posavetovati kako da se izbori sa tremom pre vozačkog ispita i na koje segmente vožnje treba posebno da obrati pažnju.

Statistika govori da je naša škola u vrhu najuspešnijih auto škola u Rasinskom okrugu. Pored uspešno položenog vozačkog ispita, nama je od važnosti da svaki polaznik bude dobar vozač koji nikada neće ugroziti ni sebe ni druge učesnike u saobraćaju.  Iz tog razloga spremni smo da na svako pitanje polaznika odgovorimo detaljno i razumljivo.

Auto škola Dule © 2020 / Sva prava zadržana | Izrada web sajta: DART Studio & ATEC Technologies
Scroll